Waarom medewerkers beter presteren!

Vraag : Wat doet uw bedrijf?

Standaard is dan het antwoord : We maken . . . . .

Bijna alle bedrijven vertellen dan wat ze doen en om vervolgens te vertellen hoe ze het doen.

Heel vaak komen ze niet toe aan de vraag waarom ze het doen. Normaal blijft men dan steken bij het argument dat het in de kern gaat om geld te verdienen zodat er een toekomst is weggelegd.

The Boost Force hanteert een andere denkwijze. Wij vinden namelijk dat er voor de vragen HOE en WAT nog een aan andere reden ten grondslag ligt.

WAAROM

De gedachte WAAROM over wat wij maken of verkopen is een heel andere insteek. Het is de filosofie waarin het gehele personeel van laag tot hoog in gelooft en er achter staat. Een lichtend voorbeeld is bijvoorbeeld Apple. Heel veel mensen willen meer geld neertellen voor een product van hen omdat ze dat basale beloof voelen, gegrepen door het “Out of the box denken”. Zelfs consumenten nemen soms dat basale geloof over.

The Boost Force heeft door onderzoek ontdekt dat structuur en welzijn van eminent belang zijn om dat gevoel/geloof in je zelf voor iedereen de ondergrond is om tot bloei te komen. Dit komt tot uiting omdat er energie vrij komt bij velen in de organisatie met toename van inventiviteit, plezier in het werk, medewerking, inspanning, inspiratie, motivatie, etc. Als resultante van bovenstaande ontwikkelen medewerkers zich hierdoor ten gunste van de onderneming.

Kern van dit alles is de:

  • De juiste man op de juiste plek
  • De juiste werkomgeving
  • De juiste kennis
  • Erkenning van de werkzaamheden
  • Mogelijkheid voor (bij)scholing
  • Voorop lopen bij de stand van techniek

Werkplekonderzoek

The Boost Force beschikt over uitstekende kennis om een werkplekonderzoek te houden. Dit onderzoek vormt de basis voor een “Programma van Eisen”. Beiden omvatten het gebied van (biodynamische)verlichting, akoestiek, geur, de cultuur van het bedrijf in combinatie met het gedrag van de medewerkers. Hieruit kan een Programma van Eisen (PVE) worden gemaakt.

Op basis van dit PVE wordt een advies geschreven voor Directie en/of HRM van bedrijven.

Het resultaat door uitvoering van het PVE is dat het geloof in de toekomst van het bedrijf en van de medewerkers wordt vergroot en daarmee ook een verbetering van resultaten voor bedrijf en personeel.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over hoe een werkplekonderzoek wordt vertaalt in een Programma van Eisen? Neem contact op!

Email: frans@theboostforce.nl of telefoonnr. 06-15 595 141

Volg ons ook op LinkedIn!