"Gezonde werkplekken leiden naar meer productiviteit"

Een inspirerende werkplek levert meer productiviteit op.

Gezondheid en productiviteit

Een gezonde werkomgeving draagt bij aan meer productiviteit. Dat hebben we niet zelf verzonnen, uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft dat inmiddels ruimschoots bewezen. Bij een gezonde werkomgeving denken wij echter niet alleen aan ergonomisch gezonde omstandigheden, maar ook aan andere randvoorwaarden. Uiteraard is de fysieke belasting onderwerp van gesprek, maar de vraag is of die minimaal moet zijn. Ook blijkt dat temperatuur, vochtgehalte, hoeveelheid CO2, geuren, hoeveelheid fijnstof in de lucht en intensiteit en kleur van het licht grote invloed hebben op de concentratie, het omgaan met stress, het geluksgevoel en uiteindelijk ook de gezondheid en productiviteit. Tijd om dus eens met andere ogen naar uw kantooromgeving te kijken. 

Zitten is het nieuwe roken

De efficiency neemt toe wanneer medewerkers tijdens het vergaderen staan. Door de grote spieren te activeren verbetert de bloeddoorstroming en verhoogt de hersenactiviteit waardoor de productiviteit toeneemt. Dit is slechts een voorbeeld uit de instrumenten die we gebruiken om dynamisch werken te bevorderen. 

Anders werken

Sinds kort ontvouwt zich een omslag in het denken over de manier van werken op kantoren.
The Boost Force maakt deel uit van dit veranderingsproces en zet een breed gamma van instrumenten in om die omslag handen en voeten te geven. De werkomgeving die tot nu toe uit kantoorstoelen, tafels en kasten bestond, wordt ingevuld met andere meubels, planten, en installaties op het gebied van licht, geur, geluid, die de gezondheid bevorderen. Daarbij hebben wij een analysemethode ontwikkeld, die leidt tot een evenwichtige afstemming van mensen, methoden en middelen op kantoor, waarbij dynamisch werken uitgangspunt is.

Significante, bewezen productiviteitsverhoging

Dynamisch werken draagt bij aan een gezonde werkomgeving en aan gelukkiger én productievere werknemers. De methoden voor dynamisch werken in combinatie met biodynamische led-verlichting, werkgerelateerde geuren en goede akoestiek zorgen voor een significante, bewezen verhoging van de productiviteit en gezondheid. Daarbij heeft een medewerker die zich begrepen voelt, meer hart voor de zaak waar hij deel van uitmaakt. Door het welbevinden van uw mensen op kantoor centraal te stellen, voelen zij zich thuis op de werkplek en doen zij hun werk met plezier en inzet.