Verlichting van de werkplek

Alles draait om licht

Licht is energie


Verlichting. In de natuur zorgt licht voor groei, variatie en schoonheid. Ook bij mensen draait alles om licht. Het beïnvloedt belangrijke hormoon- en stofwisselingsprocessen, geeft de maat aan voor onze biologische klok en bepaalt ons slaap- en waakritme. Zonder de juiste hoeveelheid licht en zonder de juiste kleur licht lopen we zelfs risico op chronische vermoeidheid en depressies. 

Licht naar behoefte

In onze gebouwen beschikken we meestal niet over optimaal, natuurlijk licht. We verlichten de ruimtes voor iedereen evenveel op dezelfde manier (TL-buizen). Om de werkzaamheden op kantoor effectief te kunnen uitvoeren, moet de hoeveelheid licht echter passen bij de taak, de leeftijd en de tijd van de dag. Met biodynamische led-verlichting stelt The Boost Force licht in naar behoefte. Een bijkomend effect is dat met deze verlichting de energiekosten tot wel 70% gereduceerd kunnen worden.

Juiste belichting, betere prestaties

Het is wetenschappelijk bewezen dat onze alertheid, productiviteit en ons geluk vergroot worden door het juiste licht. Met het juiste licht wordt het welbevinden van uw medewerkers dus positief beïnvloed. The Boost Force heeft specifieke kennis op dit gebied, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met de juiste belichting presteren uw medewerkers beter met minder geestelijke of lichamelijke inspanning. Wilt u meer weten over het juiste gebruik van werkplekverlichting en hoe u deze het beste kunt toepassen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en besparingen op effectieve verlichting.