Werkplekonderzoek

In-Depth-Scan
werkplekonderzoek laten uitvoeren?
Integrale aanpak voor een productief en gezond kantoor.

Werkplekonderzoek 

Heeft u het beste voor met uw zaak en het welzijn van uw personeel? Laat dan een werkplekonderzoek uitvoeren! Anders dan een werkgever kan een ergonoom de werkomgeving objectief en deskundig beoordelen. Een groot aantal zaken hebben invloed op de productiviteit van het personeel en daarom ziet u er geheid een paar over het hoofd. Benut de volledige potentie van de werkomgeving en verhoog de productiviteit van uw personeel en schakel The Boost Force in! 

Een gezonde werkomgeving in relatie tot productiviteit

Houdt het personeel zijn hoofd bij het werk? Dan boekt u de beste resultaten. Een werkomgeving die zich hier niet op richt levert een tegengesteld effect op. Niet kloppende verhoudingen van omgevingsfactoren leiden het personeel namelijk af. Hiertoe behoren onder andere licht, geur, geluid, planten, klimaat en cultuur en gedrag. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het ontbreken hiervan tot 10% in productiviteit kan schelen. 

Het afvinken van de checklist tijdens werkplekonderzoek

Wat u kunt doen om de productiviteit op de werkvloer te verhogen? Uw werkplek ergonomisch inrichten. Schakel een ergonoom in die werkplekonderzoek uitvoert en de verborgen gebreken in uw kantoorpand aan het licht brengen. Door middel van een In-Depth Scan kan The Boost Force u aan een gezond kantoor en tevreden medewerkers helpen. We inventariseren de werkomgeving en nemen hetgeen weg dat de productiviteit van uw personeel belemmert. Hiervoor in de plaats richt u uw kantoor in met duurzame en circulaire materialen die een positieve bijdrage aan de gezondheid van uw personeel opleveren!

Meer weten over ons werkplekonderzoek? Bekijk hieronder ons stappenplan.

Meedoen aan een werkplekonderzoek? Bekijk hieronder onze scans! Bent u nog niet overtuigd van het belang van een gezonde werkplek? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Heeft u behoefte aan meer uitleg of heeft u een vraag? Stel deze dan door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 1

Kennismaking en advies

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we de integrale aanpak van The Boost Force. Tevens horen we graag hoe uw branche in elkaar zit, hoe u werkt en wie uw klanten zijn. Vervolgens adviseren we hoe we mensen, middelen en methoden optimaal op elkaar kunnen afstemmen, zodat doelmatigheid en kostenbesparingen stijgen. 
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 2

Integraal werkplekonderzoek

Hierin zit het onderscheidend vermogen van The Boost Force! Het integrale werkplekonderzoek is gericht op het welbevinden van de medewerkers en het voorkomen of verhelpen van gezondheidsklachten. Daarvoor kijken we naar de huidige situatie en hoe we deze kunnen verbeteren. We onderzoeken echter niet alleen de ergonomische factoren, maar beoordelen ook hoe we de zintuigen kunnen stimuleren. Hoewel u dat misschien soft in de oren klinkt, is bewezen dat verbetering van het klimaat de productiviteit enorm verbetert. 
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 3

Plan
op maat

We verwerken de onderzoekresultaten en u ontvangt een helder rapport met adviezen op maat voor het optimaliseren van de werkplek. Natuurlijk behandelen we de input van uw medewerkers vertrouwelijk. Dit voorlopige plan bespreken we samen met u, waarbij uw eigen inbreng zorgt voor de ‘finishing touch’. Het definitieve totaalconcept zorgt ervoor dat uw medewerkers zich goed voelen en dat u uw investering snel terugverdient! 
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 4

Programma
van eisen

Het definitieve plan is de basis voor het Programma van Eisen. Nu weet u precies wat nodig is voor een uitgebalanceerde en gezonde werkplek. U kunt zelf aan de slag en offertes aanvragen. Of wij doen dat voor u bij onze deskundige partners. Na beoordeling van de offertes en de mogelijkheden maakt u uw keuzes. Wij ondersteunen u met onze methode waarmee u inkoopt voor de beste prijs. Bovendien adviseren we u over de kleine lettertjes, zoals over bijkomende kosten voor het op locatie brengen en montagekosten.  
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 5

Uitvoering en
implementatie

Voor de uitvoering is een goede planning van het logistieke proces noodzakelijk. Wij hebben daar veel ervaring mee en helpen u graag! We monitoren installaties en meubilair vanaf het moment dat ze in gebruik worden genomen. U zult merken dat het werkplezier, de motivatie en de productiviteit meteen vooruit gaat! Uw investering levert direct geld op!

BasisScan
49 per werkplek
In-depth scan en advies

Resultaten = PvE

Uitgebreide scan
79 per werkplek
In-depth scan en advies
Resultaten = PvE

Complete scan vanaf
89 per werkplek
In-depth scan en advies
Aanvullend op uitgebreid  PvE cultuur- en gedragonderzoek

Kunt u zich in geen van deze situaties vinden?
dan zijn er maatwerk opties