Werkwijze

In-Depth-Scan
Onafhankelijk, integraal werkplekonderzoek 
Integrale aanpak voor een productief en gezond kantoor.

Integrale aanpak gezonde werkplek

U wilt productieve en betrokken medewerkers in een gezonde kantooromgeving. Door het welbevinden van uw mensen centraal te stellen, zijn zij gemotiveerder en efficiënter. En doen ze hun werk met plezier. 

Persoonlijke vitaliteit

Mensen kiezen steeds meer voor bewuster leven en werken. Persoonlijke vitaliteit is een randvoorwaarde voor hun werkplezier. Daar kunt u als werkgever aan bijdragen met de keuze voor dynamisch werken. Op basis van een gedegen werkplekonderzoek komt The Boost Force tot inspirerende en financieel verantwoorde oplossingen, waar u beter van wordt. Letterlijk en figuurlijk.  

Werkplekonderzoek: Alle facetten op elkaar afgestemd

Het werkplekonderzoek is een onderdeel van de integrale aanpak van The Boost Force. Met deze aanpak nemen we alle facetten onder de loep omtrent het welzijn en de werkomgeving van uw medewerkers. Een allesomvattende aanpak op maat, waarbij eigen ervaringen en gedrag, beplanting, akoestiek, geuren, verlichting en software aan de orde komen. Zelfs vloer- en wandafwerking bespreken we met u. Gevolg van onze integrale aanpak is dat alle facetten op elkaar zijn afgestemd. Met als uiteindelijk resultaat dat het werkklimaat verbetert, de efficiëntie groter is, uw medewerkers zich prettig voelen en dat de organisatiekosten dalen.

De stappen naar een gezond kantoor

De werkwijze van The Boost Force bestaat uit een helder stappenplan waarmee we inventariseren wat er nodig is om tot een gezonde en productieve werkplek te komen; een werkplek waar iedereen geconcentreerd en met plezier werkt. Onze aanpak is to-the-point, we leveren conform de planning en het budget, en we wijzen u op eventuele subsidie- en investeringsaftrekregelingen. 
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 1

Kennismaking en advies

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we de integrale aanpak van The Boost Force. Tevens horen we graag hoe uw branche in elkaar zit, hoe u werkt en wie uw klanten zijn. Vervolgens adviseren we hoe we mensen, middelen en methoden optimaal op elkaar kunnen afstemmen, zodat doelmatigheid en kostenbesparingen stijgen. 
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 2

Integraal werkplekonderzoek

Hierin zit het onderscheidend vermogen van The Boost Force! Het integrale werkplekonderzoek is gericht op het welbevinden van de medewerkers en het voorkomen of verhelpen van gezondheidsklachten. Daarvoor kijken we naar de huidige situatie en hoe we deze kunnen verbeteren. We onderzoeken echter niet alleen de ergonomische factoren, maar beoordelen ook hoe we de zintuigen kunnen stimuleren. Hoewel u dat misschien soft in de oren klinkt, is bewezen dat verbetering van het klimaat de productiviteit enorm verbetert. 
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 3

Plan
op maat

We verwerken de onderzoekresultaten en u ontvangt een helder rapport met adviezen op maat voor het optimaliseren van de werkplek. Natuurlijk behandelen we de input van uw medewerkers vertrouwelijk. Dit voorlopige plan bespreken we samen met u, waarbij uw eigen inbreng zorgt voor de ‘finishing touch’. Het definitieve totaalconcept zorgt ervoor dat uw medewerkers zich goed voelen en dat u uw investering snel terugverdient! 
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 4

Programma
van eisen

Het definitieve plan is de basis voor het Programma van Eisen. Nu weet u precies wat nodig is voor een uitgebalanceerde en gezonde werkplek. U kunt zelf aan de slag en offertes aanvragen. Of wij doen dat voor u bij onze deskundige partners. Na beoordeling van de offertes en de mogelijkheden maakt u uw keuzes. Wij ondersteunen u met onze methode waarmee u inkoopt voor de beste prijs. Bovendien adviseren we u over de kleine lettertjes, zoals over bijkomende kosten voor het op locatie brengen en montagekosten.  
The Boost Force Consultancy Amsterdam
Stap 5

Uitvoering en
implementatie

Voor de uitvoering is een goede planning van het logistieke proces noodzakelijk. Wij hebben daar veel ervaring mee en helpen u graag! We monitoren installaties en meubilair vanaf het moment dat ze in gebruik worden genomen. U zult merken dat het werkplezier, de motivatie en de productiviteit meteen vooruit gaat! Uw investering levert direct geld op!

BasisScan
49 per werkplek
In-depth scan en advies

Resultaten = PvE

Uitgebreide scan
79 per werkplek
In-depth scan en advies
Resultaten = PvE

Complete scan vanaf
89 per werkplek
In-depth scan en advies
Aanvullend op uitgebreid  PvE cultuur- en gedragonderzoek

Kunt u zich in geen van deze situaties vinden?
dan zijn er maatwerk opties