Beplanting op de werkplek

Planten goed voor klimaat op kantoor

Beplanting. Planten prikkelen de zintuigen en geven gebouwen een fraai uiterlijk. Bloemen, planten, bomen worden als positief ervaren, ze geven een vrolijk, fris beeld. Daarnaast is groen goed voor het klimaat in iedere ruimte. 

Planten: onze beste vriend 

Bomen en planten worden niet voor niets de longen van de stad genoemd. Veel mensen maken gebruik van de parken in de stad voor frisse lucht, schaduw, plezier en inspiratie. Planten zijn dan ook onze beste vriend voor een prettig leef- en werkklimaat. Ze gebruiken CO2 en zetten dat om in zuurstof. Ze nemen luchtvervuiling op, zoals fijnstof en chemicaliën van verf, vloerbedekking en schoonmaakmiddelen. Planten zorgen verder voor een prettig vochtgehalte in de lucht, ze temperen hogere temperaturen tijdens zomerse dagen, ze absorberen en dempen geluid en door ze tactisch te positioneren zorgen ze voor een natuurlijke zonwering. 

De juiste beplanting voor een fijn werkklimaat

Niet iedere plant kan alles, ook planten hebben hun eigen ‘expertise’ en sterke punten. The Boost Force maakt voor u een plantenplan waarmee u in iedere ruimte met de juiste planten het juiste klimaat kunt bewerkstelligen. En u hoeft ze aan het einde van de dag niet allemaal zelf water te geven. Met een geavanceerd bewateringssysteem heeft u er geen omkijken naar. 
Wilt u meer weten wat het beplanten van uw werkplek kan doen met de werkomstandigheden? Klik op een van onderstaande links. The Boost Force vertelt u graag meer over de functie van planten binnen uw bedrijf!