Planten op de werkplek zorgen voor gezond kantoorklimaat

Voor een gezonde werkomgeving wilt u graag meer planten op de werkplek. Maar welke planten zijn goed voor de temperatuur of de vochtigheidsgraad op de werkplek? En hoe zit het met het onderhoud van planten op kantoor? Wilt u meer weten over waarom planten zo belangrijk zijn voor een prettig werkklimaat, welke u het beste kunt kiezen en hoe u ze makkelijk kunt verzorgen? Bij The Boost Force bent u aan het juiste adres. Onze belofte: productiviteit en welzijn van uw medewerkers gaat gegarandeerd omhoog door onze integrale aanpak! Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Planten op de werkplek tegen ‘sick building’ syndroom

We vinden planten om ons heen mooi en gezellig. Ze brengen sfeer en prikkelen onze zintuigen. Groen op kantoor geeft niet alleen een fris en vrolijk beeld, planten op de kantoor zijn ook goed voor een gezonde werkomgeving. Iedereen weet wel dat planten CO2 omzetten in zuurstof. Maar ze doen meer dan dat. Planten hebben de volgende eigenschappen:
  • nemen luchtvervuiling op, zoals fijnstof en chemicaliën van verf, vloerbedekking en schoonmaakmiddelen
  • zorgen voor een prettig vochtgehalte in de lucht
  • temperen hoge temperaturen
  • absorberen geluid
  • fungeren als natuurlijke zonwering. 
Zo werken planten op de werkplek heel goed tegen het ‘sick building’ syndroom.

Uitgebalanceerd plan voor op de werkplek

Welke planten zijn nu het beste voor uw specifieke werkplek? Hoe kunt u een prettige en gezonde werkomgeving creëren zonder dat de planten u tot last zijn? The Boost Force maakt voor u een uitgebalanceerd plan, waarmee u met de juiste planten het juiste kantoorklimaat kunt bewerkstelligen. Met een geavanceerd bewateringssysteem hoeft u zelf niet alle planten op kantoor water te geven. Dat wordt automatisch voor u geregeld.

Meer weten over planten en de positieve effecten?

Bent u geïnteresseerd in de belangrijke rol van planten op de werkplek? Wilt u weten wat planten kunnen betekenen voor uw medewerkers? Kijk op de website van The Boost Force en bekijk alle mogelijkheden voor een prettig werkklimaat op kantoor of neem direct contact met ons op