Gezonde werkplek

Tot de doelen van iedere werkgever behoort het verhogen van de productiviteit. Het eerste dat in u opkomt is waarschijnlijk leiderschap. U heeft tenslotte een teamleider in dienst om uw personeel tot werk aan te zetten. Hoe u het beste in uw personeel naar boven kunt halen is echter te verklaren op basis van psychologie. Door uw aandacht te richten op de zaken waar het personeel zich constant aan blootstelt boekt u progressie op gebied van productiviteit. Door aanpassingen uit te voeren op gebied van onder meer licht, geluid en klimaat verandert u uw kantoor in een gezonde werkplek met een vingerknip.

Arbowet verplicht werkgever tot ergonomisch inrichten van werkplek

De voorwaarden waaraan een gezonde werkplek moet voldoen gaan verder dan het kunnen verstellen van een stoel. Ergonomie staat voor gezondheid in de breedste zin van het woord. De voorwaarden die de Arbowet aan een gezonde werkomgeving stelt richten zich voornamelijk op ergonomisch gezonde omstandigheden. In relatie tot de gezondheid van werknemers zijn echter ook temperatuur, vochtgehalte, hoeveelheid CO2, geuren, hoeveelheid fijnstof in de lucht en intensiteit en kleur van het licht van invloed en van groot belang. Door kleine verbeteringen door te voeren maakt u een wereld van verschil. Aan de hand van een In-Depth Scan kan The Boost Force de werkplek inventariseren en verbeteringen aan het licht brengen.

Hoe kan ik een gezonde werkplek inrichten?

De sleutel tot een gezonde werkplek is een integraal werkplekonderzoek. Door te inventariseren wat in uw werkomgeving wel en niet bijdraagt aan de productiviteit van werknemers kan een plan op maat gemaakt worden om de potentie van de ruimte volledig te benutten. The Boost Force biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een pakket. Dit kan al vanaf een bedrag vanaf €45.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meedoen aan een werkplekonderzoek? Klik dan op de button hieronder. Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden? Schroom dan niet om contact op te nemen! Dit kan eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!