Hoe verhoogt u de betrokkenheid van uw medewerkers?

Match tussen Cultuur van het bedrijf en gedrag medewerker?

Er bestaat een direct verband tussen het werkklimaat binnen uw bedrijf en het cultuur commitment van uw medewerkers. Soms is reflectie nodig op de functie, de loopbaan, de organisatie of waar de organisatie naartoe wil, om vast te stellen of de match er nog is. En zo ja, wat u als werkgever kunt doen zodat medewerkers gemotiveerd en met plezier hun werk uitvoeren. 

Vragen in relatie tot cultuur

Werkt uw medewerker nog in een functie die bij hem past (loopbaanbeheer)? Heeft uw medewerker nog de juiste kennis voor haar functie (education permanente)? Is uw medewerker nog steeds gemotiveerd? Hoe staat het met zijn betrokkenheid, heeft zij nog plezier in haar werk? Allemaal vragen die te maken hebben met de cultuur van de organisatie en het gedrag dat een medewerker vertoont. Hierbij is sprake van wederkerigheid tussen uw bedrijf en uw medewerkers.

Juiste mens op de juiste plek

Met de In-Depth Scan van The Boost Force brengen we in kaart waar eventueel de schoen wringt. Voor dit tevredenheidsonderzoek is het uitgangspunt: de juiste mens op de juiste plaats. Een score die is gekoppeld aan de persoon en de bedrijfsscore maakt helder en overzichtelijk waar punten voor verbetering zitten. Op basis van deze bedrijfsscore kan HRM ook profielen maken van de personen die het bedrijf nog nodig heeft.