Covid-19, het nieuwe normaal?

Beste lezer,
Door Corona hebben we afgelopen maanden een bizarre tijd meegemaakt. In afwachting van een goed werkend en veilig vaccin zal dit binnen korte tijd ook niet veranderen. Dat betekent dat er nog steeds richtlijnen van kracht zijn.
Gezondheid is nog steeds topprioriteit nummer 1. De 1,5 meter afstand die geldt is nog steeds de topregel en blijft onveranderd gelden..
Als de 1,5 meter niet gehaald kan worden moeten we toch kijken naar slimmere oplossingen die de gezondheid van de (kantoor) medewerkers blijvend waarborgen.
Om te anticiperen op deze veranderde markt hebben wij in onze kantoorconcepten ook slimme oplossingen uitgewerkt om hierin te kunnen voldoen.
Niet alleen voor het kantoor of werkplaats maar ook voor thuiswerkers zijn producten ontwikkeld die er voor zorgen dat de gezondheid van deze medewerkers worden gewaarborgd. De werkgever is verplicht haar medewerkers te ondersteunen als ze dagen lang thuiswerken.
Elke situatie is anders en hiervoor kunnen we uitgebreid meerdere voorbeelden aandragen. Heeft u interesse naar oplossingen over dit onderwerp neem dan gewoon contact met ons op, telefonisch of per mail.
Voor deze aanpak is gekozen omdat elke situatie anders is en met deze BLOG is het ondoenlijk om alle voorbeelden te beschrijven.
Frans Kleverlaan